100 föreställningar!

Den 21 mars spelade KENTAUR sin 100:e föreställning! Hurra! Hurra! Hurra!

Tack alla fina elever som vi mött! Tack alla ni som kom och tittade 2015, och ni som trott på Kentaur och köpt in föreställningen till era skolor! Tack för alla samtal! Och sist men inte minst – ni som har bidragit till denna vår skatt!!! Emanuel Claesson, Hanna Ullerstam, Magnus Sundberg, Martin Östh, Viktor Karlsson, Nicklas Jörgner, Erik Åkerlind, Ellen Oseng, Fianna Robijn, Jonas Rimeika, Miia Rasku, Brynhildur Þórarinsdóttir, Evelina Auf Der Assar, Anton Ekenberg, Sanna Ström Göransson, Betty Öst, Pamela Cortés Bruna, Sara Henriksson, Henrik Bengtsson, Johanna Byström, Alexandra Diamand, Sabina Antonsson, Robin Pohlstrand Björkman och AnnaCarin Isaksson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *