Besök av Kvinnojouren Olivia.

Vi fick i april 2017 det stora nöjet att spela Kentaur för personal på Kvinnojouren Olivia. Efter föreställningen hade vi ett mycket bra samtal med dem som har varit mycket givande för utvecklandet av Kentaur projektet. På Kvinnojouren Olivias sida kan man läsa nedanstående om hur de upplevde teaterpjäsen.

”Arbetar du med ungdomar så kan vi verkligen rekommendera denna teaterföreställning KENTAUR som vi, några Olivior, såg igår på Göteborgs Dramatiska Teater. Under den senaste tiden har sexuella övergrepp och ofredanden blivit en ännu mer brännande fråga. Men när de skyldiga väldigt sällan blir straffade är det viktigt att arbeta förebyggande! De turnerar med denna föreställning under 2017-2019 och du får kontakt med dem via, info@onyxkulturproduktion.se På bilden ser du de fyra skådespelarna! i Göteborg.” 

 

Foto taget av Kvinnojouren Olivia i samband med besök på Göteborgs Dramatiska Teater.