På återseende!

Nu är det dags att säga farväl till Kentaur projektet för denna gång. Men bli inte ledsna, Kentaur kommer att fortsätta även framöver i form av turnéföreställningar, workshops och introduktionsseminarier som kan bokas direkt via Göteborgs Dramatiska Teater.

Vi har de senaste 18 månaderna haft den otroliga lyxen att få arbeta tillsammans med fantastiska människor och organisationer för att skapa en bättre framtid. Vi vill passa på att tacka alla er som varit delaktiga i vårt arbete med Kentaur projektet och ett extra tack också till Svenska PostkodsStiftelsen som möjliggjort detta arbete på bästa sätt. Det har varit underbart att få träffa er alla på skolor, organisationer, behandlingshem, föreningar och teatrar. Vi bär med oss alla dessa möten framöver och hoppas att ni också kommer att märka och se en förbättring av ert deltagande i projektet.

På återseende och allt gott önskar vi er från oss på Göteborgs Dramatiska Teater och ONYX kulturproduktion.

.