BOKA OSS HÄR!

Kentaur är en turnerande föreställning som kommer till just din skola eller verksamhet. Vi tar med egen teknik och bygger upp spännande scenografi för föreställningen, som också kan spelas i aula eller annan samlingslokal.

När du bokar Kentaur är du med i det viktiga arbetet att förändra attityder kring dagsaktuella ämnen som jämställdhet, likabehandling, hierarkiska strukturer, sexuellt våld och grupptryck. I vårt samhälle idag är denna sortens engagemang ovärderligt och ger ringar på vattnet genom att ändra vårt förhållningssätt.

Genom teaterns direkta uttryck kan Kentaur nå åskådaren på ett unikt sätt och ger publiken en gemensam grund att utgå ifrån för diskussioner samt belyser frågor ur ett nytt perspektiv. Detta projekt ger nya verktyg samt ligger till grund för att öppna upp för ett bättre samtalsklimat.

Som komplement till föreställningen erbjuder vi introduktionsseminarier för personal, publiksamtal och workshops riktade mot olika målgrupper. Du kan läsa mer om detta under menyerna ”för arrangör” eller ”för pedagog” på denna hemsida.

Tveka inte att kontakta oss om du har vidare frågor eller funderingar.
– Vi ser fram emot att höra av dig!

Kentaur informationsblad och prisuppgifter turné 2018-2019.

info@goteborgsdramatiska.se // 031-12 02 02